Er Hillary Clinton en kattedrepende, lesbisk antikrist?

I arbeidet med NATT&DAGs konspirasjonsutgave i april var det flere i redaksjonen som åpnet opp øynene. Er Nesodden et arnested for sekterisk vaksinemotstand? Kan Germanwings-styrten skyldes elektromagnetiske pulser fra planeten Nibiru? Blir vi egentlig fortalt sannheten? Mon det. Etter litt raskt kildearbeid er det som om vi har sett verden gjennom et par briller med feil styrke, men nå endelig kastet dem og puttet på noen svært raske og svært røde solbriller istedet, litt sånn som Jo Nesbø bruker, så vi endelig kan rette blikket mot sola og lese sannheten mellom chemtrails-linjene. At Hillary Clinton stiller som presidentkandidat i det amerikanske valget i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X