Er Hillary Clinton en kattedrepende, lesbisk antikrist?

Kommer Hillary til å bli president? I så fall må hun skjule en rekke mord, Benghazi-løgner og dop- og sex-rykter. Samt en hel del mer.

b
a

I arbeidet med NATT&DAGs konspirasjonsutgave i april var det flere i redaksjonen som åpnet opp øynene. Er Nesodden et arnested for sekterisk vaksinemotstand? Kan Germanwings-styrten skyldes elektromagnetiske pulser fra planeten Nibiru? Blir vi egentlig fortalt sannheten?

Mon det.

JO NESBØ: Hvis det virkelig er dét han heter.

Etter litt raskt kildearbeid er det som om vi har sett verden gjennom et par briller med feil styrke, men nå endelig kastet dem og puttet på noen svært raske og svært røde solbriller istedet, litt sånn som Jo Nesbø bruker, så vi endelig kan rette blikket mot sola og lese sannheten mellom chemtrails-linjene.

At Hillary Clinton stiller som presidentkandidat i det amerikanske valget i 2016 blir i lys av dette åpenbart mer interessant enn hva de venstrevridde PK-mediene vil ha deg til å tro. Det er derfor, etter litt raskt kildearbeid, på sin plass å bringe frem noen av Clintons mørkeste hemmeligheter, så folk kan velge sin egen sannhet og ta sine egne valg. Fortrinnsvis er de de samme som våre.

Benghazi-løgnene

Angrepet mot USAs konsulat i Benghazi i september 2012, hvor den amerikanske ambassadøren og tre andre ble drept, var kontroversielt, og daværende utenriksminister Clinton «tok på seg skylden for eventuelle feil»

Vel og bra, men da hun skulle møte kongressen for å forklare seg ytterligere, faket hun influensa og hjernerystelse, ifølge representanter for det amerikanske Tea Party og politisk kommentator i Fox News Monica Crowley.

Karl Rove, som den gang jobbet som politisk analytiker hos Fox News , men at Hillary virkelig var syk, men at det var snakk om en hjerneblødning, og at den hadde påført henne hjerneskader som kunne (!) gjøre at hun var uskikket til å jobbe for USAs regjering. Dagen etter beklaget han.

Dét betyr selvfølgelig ikke at han ikke hadde rett.

Clinton-drapene

17427_10152946034967917_1054722379872922973_n

KONSPIRASJONSUTGAVEN: Hvis det virkelig er dét den heter.

Ifølge en hjemmeside som holder tall på hvor mange Clinton-familene har drept, har de blant annet tatt livet av USAs handelsminister Ron Brown og 34 andre i et flykræsj i 1996. Dette for å dekke over korrupsjon.

Kanskje verre er det at Kathleen Willey, som hevdet at hun ble befølt av Bill Clinton i 1993, møtte en «mystisk jogger» da hun lette etter en av kattene sine som var forsvunnet, som fortalte henne at hun skulle passe på hva hun sa. Kort tid etter døde en av de andre kattene.

Ekteparet skal også stå bak drapet på Bill Clintons medarbeider Vince Foster, som tilsynelatende begikk selvmord i 1993. Den republikanske politikeren Dan Burton skal på et tidspunkt ha skutt en vannmelom for å vise at Foster ikke kunne ha tatt livet av seg selv.

Noen kilder påstår dog at det skal ha vært et gresskar, så der – som alle andre steder – bør man ta informasjonen man blir servert med en klype salt.

Dop

Ifølge en dokumentar kalt The Clinton Chronicles skal Hillary og ektemannen ha bedrevet utstrakt kokainsmugling fra en base i Mena, Arkansas mens Bill var guvernør. Dette skal også ha ført til at to syttenåringer døde. Det påstås at de ble truffet av et tog etter å ha sovnet på jernbanelinjen i Arkansas, men blant annet William Dannemeyer, tidligere republikansk politiker i California, mener det er feil, og at tenåringene må ha blitt vitne til at Clinton-familen gjorde en dophandel.

NATT&DAG skulle gjerne spurt de involverte, men de er selvsagt enten døde eller på vei til å bli den nye presidenten i Amerika. Typisk.

Sex

Bill Clinton har sagt at Hillary Clinton «har slikket mer fitte enn ham», ifølge Bills tidligere elskerinne Gennifer Flowers i et intervju med Daily Mail i 2012. At sex-skandaler og Clinton-familien går hånd i hånd er allerede opplest og vedtatt, men jeg går likevel raskt gjennom noen til.

Bill ble far til en  sønn etter at han lurte en afroamerikansk prostituert inn i en kokain- og sex-orgie, ifølge moren til barnet, og en Robert McIntosh fra Clintons hjemsted. Hillary hadde nok en finger med der, si.

Hillary Clinton pynter juletreet med kondomer, penisringer og erigerte peniser, ifølge tidligere FBI-agant Gary Aldrich.

– Chelsea Clinton ble født etter at Bill Clinton voldtok Hillary på en ferie i Bermuda, ifølge Edward Klein, forfatter av boken The Truth About Hillary: What She Knew, When She Knew It, and How Far She’ll Go to Become President.

Om ikke det er nok, møt denne gjengen:

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 21.30.33

Clinton for president!

Vel, fortid er fortid, er det kanskje noen som sier. La oss legge voldtekter, drap og penisring-dekorerte juletrær bak oss, og se FREMOVER! Hillary har sikkert lagt den slags hemmelighetskremmeri og bisarr oppførsel bak seg, nå som hun er presidentkandidat.

Ikke for å gjenta meg selv, men: Mon det.

Ifølge politisk kommentator Rush Limbaugh skal Hillary Clinton ha ansatt en mentalpasient for å kaste en sko på henne under talen hun holdt på Institute of Scrap Recycling Industries i Las Vegas i april. Og hva med Fox News-ankeret Howie Kurtz påstand om at datteren Chelsea Clinton ble gravid fordi det ville gagne Hillary i valgkampen?

OG HVA MED MONTANAS REPUBLIKANSKE POLITIKER RYAN ZINKE, SOM MENER AT HILLARY ER ET VERKTØY FOR LUCIFER SENDT TIL JORDEN FOR Å MOTSETTE SEG JESUS KRISTUS I ENDETIDEN?

HVA MED DET?

Kan vi virkelig utelukke at Hillary Clinton er anti-krist, sent for å dekorere hele den frie verdens juletrær med penis-relatert julepynt, smugle kokain eller sende mystiske joggere for å drepe kattene til tidligere medarbeidere?

Mon det.

Om man velger å ikke tro, kan man jo alltids lene seg på det Donald Trump tvitret i forrige uke.

hillatrump