Vil du ha billetter til Oslo Internasjonale Teaterfestival eller Slottsfjell?

Vi gir bort billetter i appen vår!

b
a

*Yachtene skrener inn i havnen på Tønsbergbrygga*, *champagneglassene klirrer*, *Aksel Henie leter febrilsk etter janteloven, men finner’n ikke*. Dette, og mye mer, kommer til å skje under Slottsfjellfestivalen som finner sted i midten av juli. Musikkfestivalen samler kreti og pleti av musikkinteresserte og bemidlede pamper i en herlig miks, og i år er blant annet Todd Terje, Charli XCX, Ellie Goulding, Flogging Molly og Refused booket til Slottsfjell.

NATT&DAG var på festivalen i fjor, og videointervjuet blant annet Vilde Tuv, A$AP Ferg og Arshad Maimouni, i tilegg til å anmelde publikum, og se Aksel Henie rave rundt på en yacht.

NATT&DAG har sikret seg noen billetter til musikkfestivalen – hvis ukespass er revet bort for lenge siden – som vi gir bort i appen vår.

I tillegg er det uhorvelig mange gode grunner til å glede seg til Oslo Internasjonale Teaterfestival! Mårten Spångberg er tilbake blant annet. I høst gjestet den enigmatiske koreografen Black Box med den brilliante La Substance – But in English, en forestilling som – forfriskende nok – tok sikte på å ikke handle om noe som helst.

Under festivalen kan du kan også se omdiskuterte Verk-produksjonen Paradise Now, og blir dermed gitt en ny mulighet til å avgjøre om den er noe tess.

Den kritikerroste italienske truppen Motus viser hele to forestillinger: Nella Tempesta handler om den økonomiske krisen i Europa og i Caliban Canibal er to flyktninger som ikke snakker samme språk er stuet sammen i et lite telt. Få deg et festivalpass og mesk deg i masse brilliant internasjonalt og nasjonalt scenekunst!

 Last ned appen vår her, og hold deg oppdatert på hva som skjer i byen din!