Vil du ha billetter til Oslo Internasjonale Teaterfestival eller Slottsfjell?

*Yachtene skrener inn i havnen på Tønsbergbrygga*, *champagneglassene klirrer*, *Aksel Henie leter febrilsk etter janteloven, men finner'n ikke*. Dette, og mye mer, kommer til å skje under Slottsfjellfestivalen som finner sted i midten av juli. Musikkfestivalen samler kreti og pleti av musikkinteresserte og bemidlede pamper i en herlig miks, og i år er blant annet Todd Terje, Charli XCX, Ellie Goulding, Flogging Molly og Refused booket til Slottsfjell. NATT&DAG var på festivalen i fjor, og videointervjuet blant annet Vilde Tuv, A$AP Ferg og Arshad Maimouni, i tilegg til å anmelde publikum, og se Aksel Henie rave rundt på en yacht. NATT&DAG har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.