Vil du ha billetter til Oslo Internasjonale Teaterfestival eller Slottsfjell?

*Yachtene skrener inn i havnen på Tønsbergbrygga*, *champagneglassene klirrer*, *Aksel Henie leter febrilsk etter janteloven, men finner'n ikke*. Dette, og mye mer, kommer til å skje under Slottsfjellfestivalen som finner sted i midten av juli. Musikkfestivalen samler kreti og pleti av musikkinteresserte og bemidlede pamper i en herlig miks, og i år er blant annet Todd Terje, Charli XCX, Ellie Goulding, Flogging Molly og Refused booket til Slottsfjell. NATT&DAG var på festivalen i fjor, og videointervjuet blant annet Vilde Tuv, A$AP Ferg og Arshad Maimouni, i tilegg til å anmelde publikum, og se Aksel Henie rave rundt på en yacht. NATT&DAG har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X