Ti dartpiler i hjertet: Videopremiere fra Stockhaus

Kristian Stockhaus er kanskje best kjent som frontfigur i Bergens-trioen Ungdomskulen, men har ved siden av ulike bandprosjekter drevet som soloartist i over femten år. Han har blant annet samarbeidet med Vilde Tuv og Datarock, og remixet Sondre Lerche, Røyksopp og Robyn. «Thinking About That Love» er første singel fra det kommende Stockhaus-albumet, Labor of Love. Plata er inspirert av skolediscoene svenskfødte Stockhaus frekventerte på 90-tallet, en stemning som også forsøkes fanget i musikkvideoen. Det var tydeligvis mye bading i badekar og kasting av dartpiler på svenske ungdomsskolefester. Vi kommer aldri til å forstå oss på slavefolket i øst.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X