Tårer for Tronsmo: Vi spurte kultureliten

Ou, folkens! Hold godt fast på tobakkseskene! Turbokapitlistene i Entra Eiendom har nemlig bestemt seg for å ikke fornye leiekontrakten til den sagnomsuste BOKSJAPPA Tronsmo på Tullinløkka. Buhu, de må finne nye lokaler og greier. Reaksjonene lot ikke vente på seg – en rekke kulturugler på ca 100 år bombet feeden vår med tl;dr-kommentarer, sannsynligvis om hvor trist dette var, og at vennene deres i Berlin og Ny York ler av oss her på Anderledesbjerget til Anderledes Anundsen (ifølge ryktene diskuterer eksilregjeringen i Berlin nå å ty til våpen, men en anstøtesten mellom Cornelius «Sjakalen» Jakhelln og Audun «Bror nr […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.