Tårer for Tronsmo: Vi spurte kultureliten

Ou, folkens! Hold godt fast på tobakkseskene! Turbokapitlistene i Entra Eiendom har nemlig bestemt seg for å ikke fornye leiekontrakten til den sagnomsuste BOKSJAPPA Tronsmo på Tullinløkka. Buhu, de må finne nye lokaler og greier. Reaksjonene lot ikke vente på seg - en rekke kulturugler på ca 100 år bombet feeden vår med tl;dr-kommentarer, sannsynligvis om hvor trist dette var, og at vennene deres i Berlin og Ny York ler av oss her på Anderledesbjerget til Anderledes Anundsen (ifølge ryktene diskuterer eksilregjeringen i Berlin nå å ty til våpen, men en anstøtesten mellom Cornelius «Sjakalen» Jakhelln og Audun «Bror nr […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X