Foto: Hans Nøstdahl

Smil & Gift møter Kjetil Rolness

[6] Du synes det er gøy å hisse på deg feminister? – Litt gøy er det jo. Hehe. Men det er ingenting å vinne på det, absolutt ingenting. Jeg liker vel å pirke i noen vedtatte usannheter om kjønnsmakt, selv om jeg på andre områder kan være ganske politisk korrekt. [1] Hvorfor GIDDER du ta denne debatten? – Fordi jeg sannsynligvis besitter et dypt masochistisk trekk som jeg burde vært kurert for. [6] Du har med årene gått fra å være en «morsom» og «løssluppen» figur i mediebildet, til å bli en relativt humørløs og streng debattant hvis Facebook-vegg er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X