Premiere: Jenny Hval «That Battle Is Over»

– «That Battle Is Over» kom ut av et ønske om å lage musikk ved å synge karaoke. Det ble en slags stygg Fiona Apple-karaoke-session, eller en langstrakt utgave av George Michael's «Freedom ‘90», sier Hval om den første singelen fra det kommende albumet Apocalypse Girl. https://soundcloud.com/sacredbones/jenny-hval-that-battle-is-over/s-BBC8y At George Michael og karaoke er to sentrale ingredienser i Hvals formidable bakverk av eksplosiv detaljrikdom, underfundige lyrikk og tidvis uutgrunnelige libretto kommer kanskje som en overraskelse på noen, men det er nettopp denne miksturen av det høytravende og banale som er selve essensen av Hvals virke. Med innlemmelse av både bøker, lydinstallasjoner […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.