Illustrasjonsbilde: Peruvian Ayahuasca, av Sascha Grabow

På ayahuasca-tur i Peru: – Jeg var et spedbarn i Moder Jords armer

Jeg ble en bjørn. Jeg løp over en endeløs grønn slette, kjente tyngden fra bjørnen når labbene traff bakken. Åpnet jeg øyene fant jeg meg selv liggende på knærne i jungel og spy. Lukket jeg dem ble jeg en bjørn igjen. LES OGSÅ: – Bad-tripper jeg ikke nå, gjør jeg det aldri  Marcus, som ikke vil ha med etternavnet sitt, hadde vært deprimert hele livet. Nå var han i ferd med å gi opp, slik han hadde gjort for over 20 år siden, da han som treåring ifølge seg selv forsøkte å ta sitt eget liv. Etter årevis med terapi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X