Foto: Iselin Tara Rathke

OMVR vil legge The Voice bak seg, og er sulten på suksess

– Hun så ut som meg og vi hadde samme bakgrunn. Det ble et tegn om at det var mulig, forklarer han. «Ambassadør»-tittelen dukket opp i en anmeldelse hos NRK P3 etter at OMVR, eller Omar Mohamed Ahmed som han egentlig heter, opptrådte under årets Bylarm, og det finnes neppe noen som setter mer pris på de gode kritikkene enn artisten selv. Omar har drømt om en sangkarriere fra han var liten. Han blir ivrig og gestikulerende når han kommer inn på Noor. Vi snakket egentlig om Michael Jacksons Thriller, men til tross for at det er dette albumet Omar […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X