Offerlam à la Åkesson eller Sandbergs vellagrede tristesse? Her er oppskrift på påskens beste offerlam!

Det er påske. Det er påskeegg. Det er Jesu’ korsfestelse. Og det er smekre lam på tallerkenen. Påskelammet er tuftet på en eldgammel offertradisjon som stammer fra da jødene ofret og spiste et lam dagen før påskefesten. Men selv om tradisjonen opphørte under tempelets fall i 70. e.Kr, kan det synes at noen nye offerlam igjen er oss født. NATT&DAGs gastronomiske fløy har saumfart nettet for påskens aller beste offerlamoppskrifter. Hakuna stigmata! Ta en pause fra å fossblø fra ankler og håndflater, og heng fingrene i disse påskeoppskriftene. OFFERLAM À LA JIMMIE ÅKESSON Du trenger: Ett stort og mørt offerlam, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X