N&Ds anbefalinger for Oslo Internasjonale teaterfestival

Et av de sikreste vårtegnene i teaterverdenen er Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box Teater. Etter å gjennom en lang vinter ha trosset vær og vind, og med motvillige skritt baset oss gjennom store snømengder for å – med frosne hender – trekke opp byens tunge teaterdører, blir alt så mye lettere under Oslo Internasjonale Teaterfestival. Friteaterskuespillere i livets høst våkner fra sin vinterdvale og blir til våryre lerker, og festivalgjengere har blitt observert ikledd singleter, sandaler og nylonstrømpebukser. Ikke at noen av delene er verken passende eller ønskelig, men det er sikre vårtegn og derfor verdt å feire. Under […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.