N&Ds anbefalinger for Oslo Internasjonale teaterfestival

Et av de sikreste vårtegnene i teaterverdenen er Oslo Internasjonale Teaterfestival på Black Box Teater. Etter å gjennom en lang vinter ha trosset vær og vind, og med motvillige skritt baset oss gjennom store snømengder for å – med frosne hender – trekke opp byens tunge teaterdører, blir alt så mye lettere under Oslo Internasjonale Teaterfestival. Friteaterskuespillere i livets høst våkner fra sin vinterdvale og blir til våryre lerker, og festivalgjengere har blitt observert ikledd singleter, sandaler og nylonstrømpebukser. Ikke at noen av delene er verken passende eller ønskelig, men det er sikre vårtegn og derfor verdt å feire. Under […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X