Jente gikk på lyktestolpe – snakker ut om den vanskelige tiden

Jente gikk på lyktestolpe! Og ikke nok med det! Hun er fra utlandet! Der hvor muslimene gror. Vi ringte Selma Ibrahim for å snakke ut om den vanskelige tiden, og om hennes mildt sagt ublide møte med Max Hermansen. Les den UTROLIGE historien her: Hvordan skjedde dette? Jeg gikk og lastet ned en ny app som heter Life Sum og så gikk jeg rett på en lyktestolpe. Jeg holdt på å besvime men jeg besvimte ikke. Ringte noen ambulansen? Nei jeg kom hjem, også ble jeg bare dårligere og dårligere, og jeg klarte ikke å gå på beinet jeg hadde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X