Foto: Christian Belgaux

Hva inspirerte Kenneth Engebretsen til å bli rapper?

1. Mange vokser opp uten muligheter og ville dødd for en liten sjanse. Jeg var stortalent i fotball, og blowa det. Jeg skulle på et uttak på Jordal, og møtte ikke opp. Mora mi hadde pakket sekken min. Jeg tok den med og la den i en oppbevaringsboks og gikk på senteret. Det ville jeg ikke gjøre igjen, kaste bort et talent. Det er så frekt. 2. Jeg ville hvitvaske meg sjøl. Jeg levde her med disse folka, og det var ikke så jævla lett. Det kunne vært verre, men man kan ikke tenke sånn heller. Ok, jeg drev med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X