Hurtigkritikk: Trenger en vårsjau

His own room Cederqvist/Solberg – A Kiss Me Production Idé, konsept og utøvere: Erika Cederqvist og Julie Solberg Scenografi: Chandra Sen Jakobsson Visuelt: Danjel Kang Yoon Nørregard Regi: Maarten Lok. Lys: Willemijn Ottevanger. Co-produksjon: Black Box Teater. Anmeldelsen er basert på forestillingen 19. mars. Spilles også i kveld klokken 18. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale teaterfestival på Black Box Teater i Oslo.  [6] Jeg har såvidt fått satt meg til rette foran det store newage-aktige gulvmaleriet som utgjør forestillingens scenografi, før Julie Solberg og Erika Cederqvist kan fortelle oss at her er det bare å strekke ut beina, lene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.