Hurtigkritikk: Trenger en vårsjau

His own room Cederqvist/Solberg – A Kiss Me Production Idé, konsept og utøvere: Erika Cederqvist og Julie Solberg Scenografi: Chandra Sen Jakobsson Visuelt: Danjel Kang Yoon Nørregard Regi: Maarten Lok. Lys: Willemijn Ottevanger. Co-produksjon: Black Box Teater. Anmeldelsen er basert på forestillingen 19. mars. Spilles også i kveld klokken 18. Forestillingen er en del av Oslo Internasjonale teaterfestival på Black Box Teater i Oslo.  [6] Jeg har såvidt fått satt meg til rette foran det store newage-aktige gulvmaleriet som utgjør forestillingens scenografi, før Julie Solberg og Erika Cederqvist kan fortelle oss at her er det bare å strekke ut beina, lene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X