Nettstedet Tripadvisor er en uendelig kilde til underholdning

Nettstedet TripAdvisor gir reiseglade mennesker verden over en anledning til å agere restaurant- eller hotellanmelder. Det er et yndet sted for å skamrose eller slakte ulike serverings- eller overnattingssteder. Og det er også en nærmest uendelig kilde til underholdning. Finn elendige steder og sjekk anmeldelser i kategorien “excellent”. Vi har identifisert et par protips for å finne bra ting på TripAdvisor. La oss kalle det vår «TripAdvisor-Advisor»: Finn elendige steder og sjekk anmeldelser i kategorien «excellent». Finn fantastiske steder og sjekk anmeldelser i kategorien «terrible». Finn elendige steder og sjekk anmeldelser i kategorien «terrible». Under følger et knippe av våre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X