Nettstedet Tripadvisor er en uendelig kilde til underholdning

Her er noen av de beste anmeldelsene fra Tripadvisor, funnet ved hjelp av vår «TripAdvisor-Advisor».

b
a

Nettstedet TripAdvisor gir reiseglade mennesker verden over en anledning til å agere restaurant- eller hotellanmelder. Det er et yndet sted for å skamrose eller slakte ulike serverings- eller overnattingssteder. Og det er også en nærmest uendelig kilde til underholdning.

Finn elendige steder og sjekk anmeldelser i kategorien “excellent”.

Vi har identifisert et par protips for å finne bra ting på TripAdvisor. La oss kalle det vår «TripAdvisor-Advisor»:

Finn elendige steder og sjekk anmeldelser i kategorien «excellent».

Finn fantastiske steder og sjekk anmeldelser i kategorien «terrible».

Finn elendige steder og sjekk anmeldelser i kategorien «terrible».

Under følger et knippe av våre favorittanmeldelser, som mer eller mindre er funnet frem til ved å følge noen av de ovennevnte prinsippene.

Tommy Fs blodskutte øyne skuet utover Jernbanetorget. Han hadde nettopp sjekket ut fra Thon Hotel Terminus, et av hans absolutte favorittsteder. Ingenting feil med Thon Terminus. Finner ikke feil med det hotellet.

Finnsnes’ store sønn hadde tatt en oval helg i Tigerstaden for å se Premier League-kamp på Andy’s pub og drikke et par duggfriske håndbayere på Aker Brygge. Det hadde vært en helg med flatfyll, slåssing, raske penger og raskere kvinner, og det siste Tommy F husket var at han bryskt hadde blitt bedt om å forlate et annet av sine favorittsteder, The Scotsman. Tommy F var sliten nå. Flyet som skulle ta ham til Tromsø gikk først om et par timer.

«Fan», tenkte Tommy F. «Æ e fyllesyk og sulten».

Tommy F var fyllesyk. Tommy F var sulten.

«Fan», tenkte Tommy F. «Æ e fyllesyk og sulten».

Tommy F hadde lagt merke til noe som så ut som en aldeles trivelig restaurant kalt Egon, praktisk beliggende rett ved siden av Oslo S.

Tommy F trådte inn i det smakfullt dekorerte lokalet, og fant seg et bord ut mot vinduet. Det var bare én ting som som kunne tilfredsstille Tommy Fs vanvittige sult nå, og det var naturligvis den amerikanske retten «hamburger». Tommy F bestilte i baren.

«Faen så praktisk at man kan bestille i baren», tenkte Tommy F, mens han bestilte i baren.

Bilde1

Samtidig, på uteserveringen på plassen utenfor Egon Byporten, satt Geir P fra Tromsdalen og nøt en iskald utepils. Et deilig 0,6-glass Ringnes. Millt sakt greit med en liten Ringnes etter et bedre biffmåltid hos Egon.

Geir P hadde selvsagt behørig dokumentert konsumet ved hjelp av smarttelefonen, lagt ut et bilde av glasset på Facebook, og dekorert posten med hashtaggene #åretsførste #utepils #ikkefeil #ækkefeil #innafor #oslo #ringnes.

Det eneste skåret i gleden var at en tigger.

Geir P satt og tenkte tilbake på den vellykkede seminarhelgen i Oslo. Det hadde vært allsang av firmaets signaturlåt «Sammen for Tromsdalen Elektro AS» (Melodi: Ylvis – What Does the Fox Say), det hadde vært vindunker på hotellrommet, det hadde vært utenomekteskapelig sex. Alt hva en ekte seminarhelg skal innebære, med andre ord.

Det eneste skåret i gleden var at en tigger, av det Geir P antok var østeuropeisk opphav, nå henvendte seg til Geir P og spurte på gebrokkent engelsk om Geir P kunne avse en krone eller to.

Det brae var imidlertid at Egons profesjonelle personale sporenstreks tok hånd om situasjonen. Det var åpenbart at dette ikke var første gangen Egons svenske serveringseksperter ble konfrontert med uønskede elementer av rumensk opprinnelse.

Bilde2

Samtidig, et helt annet sted til en helt annen tid, nærmere bestemt på den tvers gjennom forkastelige curry-restauranten Al Bilal i Manchester, Storbritannia, juni 2011. Protagonisten i historien vår, Michael, har nettopp blitt avbrutt midt i et grufullt måltid av en kelner som fant det for godt å frarøve ham den gjenværende delen av maten hans. Riktignok var maten forkastelig på alle tenkelige plan, men Michael hadde bestilt maten og Michael hadde til hensikt å spise den opp.

Bilde3

Manhattan, New York City, New York, det store eplet, vi befinner oss like ved Times Square, midt i verden, midt i begivenhetenes sentrum. Men for å være presis befinner vi oss rett ved siden av Times Square, bokstavelig talt off-Broadway, på det gamle og en gang ærverdige Hotel Carter. Vår helt, Joel, valgte av uvisse årsaker å sjekke inn på dette hotellet, som har en helt vanvittig mengde anmeldelser i kategorien «terrible» på nettstedet tripadvisor dot com. Joel skulle ikke bli skuffet.

Bilde4

 

 

Har DU noen BRAE Tripadvisor-anmeldelser? Del dem i kommentarfeltet!