Filmene du må se i mars

«Vår generasjons Stanley Kubrick» er tilbake for første gang siden 2012. Norge får sin egen versjon av Boyhood. To festivalfavoritter når det norske kinomarkedet. Det er mye å glede seg til på kino i mars. Wild Tales Damián Szifrón kalles «Argentinas svar på Woody Allen». I sin siste film har han antakelig tatt steget som gjør at han for alvor blir kjent for et internasjonalt publikum. Filmen ble nominert til både Oscar og Palme d´Or uten å nå helt opp, men Wild Tales har likevel vært en suksesshistorie på stort sett alle festivaler den har blitt vist. Flettverket av en hysterisk beksvart komedie kommer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X