Märtha Louise deler #some-råd på forum for webkommunikatører

Webforum er en to-dagers konferanse for webkommunikatører og ble holdt første gang i 2007. Ifølge hjemmesiden deres er deltagerne «profesjonelle webkommunikatører fra både privat og offentlig sektor». Vil du også være en webkommunikatør? Lær av mesterne! Vi samlet de beste tweetsene fra Webforum 2015s første dag. @RED_Performance deler hva som driver #CRO i et #enkelt bilde på #webforum. #Kommunikasjon som driver #salg pic.twitter.com/YLNxHtYYpB — Webforum Norge (@WebforumNorge) March 25, 2015 Lærdom: Når du kan dele hva som driver #CRO i et #enkelt bilde på #webforum, er det viktig å kommunisere at #Kommunikasjon driver #salg, og dette gjøres best ved et fly som er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X