Foto: Iselin Tara Rathke

Bildeserie: NATT&DAG på by:Larm 2015

by:Larm, årets desidert største begivenhet for foredragskåte bransjepamper med nok penner innabords til å signere rubbel og bit av håpefulle unge musikere som kanskje står på en scene for første gang, er akkurat over. I år fikk NATT&DAG, i samarbeid med festivalen, presentere artister vi liker veldig godt og det var så stappfullt at vi selv knapt nok kom oss inn. Se bildene: [nggallery id=847]   Var du på NATT&DAGs lanseringsfest på Konrad på fredag? Ikke? Se hva du gikk glipp av:  Bildeserie: Lanseringsfest for NATT&DAGs sex og samliv-spesial

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X