Vi, dere og oss: Vi testet Instagram-kronikk av «journalistspire på 25+»-generatoren

Er du sliten etter en lang dag på jobben med research, intervjuer og kommentarer? Opplever du at du ikke rekker å sette steika i ovnen før sjefen ringer og maser om synlighet i sosiale medier? Ikke bare jobber du døgnet rundt for å servere leserne blodferske nyheter fra konfliktfylte områder og gi stemmer til dem som sjelden blir hørt, men når arbeidsdagen omsider er over starter jobben med nyhetsformidling på Instagram, Facebook, Snapchat og Keek. Det kan bli for mye, selv for den den mest energiske journalistspire, som har valgt å dedikere livet til å formidle nyheter istedenfor å løpe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X