Vi, dere og oss: Vi testet Instagram-kronikk av «journalistspire på 25+»-generatoren

Er du sliten etter en lang dag på jobben med research, intervjuer og kommentarer? Opplever du at du ikke rekker å sette steika i ovnen før sjefen ringer og maser om synlighet i sosiale medier? Ikke bare jobber du døgnet rundt for å servere leserne blodferske nyheter fra konfliktfylte områder og gi stemmer til dem som sjelden blir hørt, men når arbeidsdagen omsider er over starter jobben med nyhetsformidling på Instagram, Facebook, Snapchat og Keek. Det kan bli for mye, selv for den den mest energiske journalistspire, som har valgt å dedikere livet til å formidle nyheter istedenfor å løpe […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.