Oslo Sessions: – Redningen for fans av norsk musikk

Lørdag var det premiere på Oslo Sessions, et nytt musikkprogram på nett, der hver episode består av intervju og liveopptak med en norsk artist. Vi sendte avgårde noen spørsmål til Mats Willand, en av guttene bak konseptet. Dere kaller det Lydverkets arvtager – hvordan er Oslo Sessions i forhold? – Vi har aldri kalt det for arvtageren til Lydverket selv, men det er jo naturlig å referere til Lydverket når man snakker om et norsk musikkprogram. Vi har valgt å satse på Sessions som blir mer som en presentasjon av den artisten vi viser og mindre redaksjonelt innhold enn hva […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X