Se video fra Osloprisen og Årets Beste etterfest på Rockefeller

Osloprisen og Årets Beste fest gikk av den berømte stabelen 31. januar, og det skjedde en hel del. 12 vinnere ble hedret, konferansier Lars Berrum deepthroatet en banan, Beglomeg-Raymond kastet et bord, Emile the Duke viste oss at en plastpose i hånd var kveldens it-accessoir, Lars Vaular gleeeed over scenen, og up-and-comer Omar sang med gåsehudfremkallende stemme.

Du skulle vært der.

Men vent! Nå kan du være der – på en måte. Noen var nemlig fremsynte nok til å bruke et videokamera i løpet av kvelden, og her får du du med deg høydepunkter, absolutte lavpunker og en del ubestemmelig midt i mellom. Takk til artister, konfransier Lars Berrum (som puts the KONG in konfransier om du uttaler konfransier litt feil), alle prisutdelere og prismottakere, alle som kom, og alle som aldri gikk.

Hater du video? Her er bilder fra hele kvelden.

X