Intervju med @MartinOdegaard1: – Ronaldo ler av vitsene til pappa for å være hyggelig

Vi sendte en twitter-DM med intervjuforespørsel til @MartinOdegaard1, og fikk overraskende nok positivt svar! Hvordan er livet i Madrid? – Bra. Hvordan er Madrid som by i forhold til Drammen? – Varmere. De første dagene gikk jeg rundt og lette etter en elv men de hadde ikke, da ble jeg nervøs, men nå har jeg akseptert at de ikke har elv. Fortell hvordan det er å trene med verdens beste spillere. Noen historier? – Nei, kommer ikke på noe der med en gang ass. Hvordan blir det å spille A-lagskamp med Real Madrid? Det blir vel en drøm som går […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X