Hvordan bli husket for Oscar-takketalen? 10 tips til Morten Tyldum og Torill Kove

Når Torill Kove og Morten Tyldum setter seg i setene sine i Dolby Theatre natt til mandag norsk tid, er det med vissheten om at de allerede har vunnet goodiebags med vibrator og fransk middelhavssalt til 11 000 kroner – blant annet – men begge håper nok også på å få tre opp på scenen og raske med seg en statuett. Forhåpentligvis har begge begynt å forberede takketaler, og hvis Kove og Tyldum ønsker å skille seg ut blant til sammen 24 taler, burde de lære av gjengen under. Her er 10 taler som har gått inn i historiebøkene, med 10 tips og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X