Haters gonna Hatred: Hvor går egentlig grensa for hva som er greit i spill?

Helt siden pixel-eventyrene om Larry Laffer i Leisure Suit Larry, verdens mest ræva kvinneforfører (etter Paradise-Magne), kom til blytunge dataskjermer i 1998, har gaming-universet forsøkt å utvikle spill som skal utfordre, og skape sjokkverdi hos brukerene sine. Den tidløse klassikeren GTA (Grand Theft Auto), utviklet av spillselskapet Rockstar har lenge dominert som den kanskje mest kjente, og kontroversielle spillserien som er skapt noen sinne, grunnet sin grafiske fremstilling av grov, triviell vold. Traileren til spillet Hatred.  «My name is not important. What is important is what I’m going to do … I just fuckin’ hate this world. (…) It’s time for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.