Gatelangs: Rasmus Meyers Allé

Alt dreier seg om å bygge en merkevare om man vil lykkes. Og slik Øvre Holmegate i Stavanger i en årrekke har profilert seg aktivt under navnet Fargegaten, et navn de har tatt etter trehusene som alle er malt i forskjellige pastellfarger fra rosa og lilla til turkis og lysegult, har kunstmuseene som holder til langs Rasmus Meyers Allé gjort (noe mindre helhjertede, riktignok) forsøk på å «brande» seg under navnet Kunstgaten gjennom tallrike innlegg i sosiale medier overøst av emneknagger i enhver sjattering. Og her, langs Lille Lungegårdsvannets bredder, ligger museene unektelig som perler på en snor. Skulpturene som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X