Gatelangs: Korskirkeallmenningen

– Wow, take a look at that. The church was built in 1705. 1705 – that’s more than three hundred years ago! Ikke alle amerikanere er kjent for å ha verdens videste horisont, noe den middelaldrende mannen med bart og caps avslører ettertrykkelig. Der han står på bølgende brostein og fotograferer Korskirkens østvegg formidler han entusiastisk sin glede over å få øye på en bygning som er bygget 70 år før hans eget lands uavhengighetserklæring ble signert. Og hans reisefølge, også hun kledelig antrukket i caps og behagelige klær, virker like bedazzled: Bygningen er som en levning fra en fjern […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X