Dikt: Følelser & Inntrykk Etter Yung Lean På Blå 03.02.2015

Hva oppsummerer vel opplevelsen av en konsert med Sadboys-bevegelsens frontfigur bedre enn litt følsom samtidspoesi, forfattet av selveste @BeastieJoyce? Fun fact: På bildet over har @BeastieJoyce akkurat overrakt sin egen Yung Lean-fan fiction til selveste Yung Lean. D'SANT. Her går: Følelser & Inntrykk Etter Yung Lean På Blå 03.02.2015, av Eirik Kjøs Usterud. De molefonkne ungpojkene entrer scenen. Her ser vi fremtiden brette seg ut foran oss. Internett blir levende; Gjennom musikk, Gjennom ord. Et massivt lydlandskap formidler vår samtid HD, 1080p, krystallklart. Sammen men alene, trist men lykkelig. Arizona-tårer drypper på en forlatt Playstation 2. Alt er i 3D og alt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X