BREAKING: Justisminister Anders Anundsens søkehistorikk

Justisminister Anders Anundsen grilles i Stortinget i dag. Men hva søker Frp-politikeren på?

b
a

Justisminister Anders Anundsen har vært i hardt vær de siste dagene, og fredag ettermiddag skal Frp-politikeren grilles om asylbarn-saken av kontrollkomiteen på Stortinget. De siste ukene har Anundsen også vært i hardt vær grunnet Mullah Krekar-saken og regjeringens forslag om nasjonalt tiggeforbud.

NATT&DAG har sammen med vaktbikkjenes lolcat @kronikk140 fått tilgang til det som skal være justisminister Anders Anundsens søkehistorikk (Kvasir) fra de siste dagene, og presenterer den her uten ytterligere kommentar.

* orsen se ut som om man jobber

* hvor er italia

* burger bilder

* rett’s stat 101

* alternativ fremstilling av norsk statsforfattningsrett

* jenni klenge

* yenne klenge

* jerni klinge

* jeremy klinge

* bare egeil band tigging

* grunnloven unntak

* menneske deffinisjon

* kurere hårtap

* mulle kreker vitser

NATT&DAG har ikke lykkes med å få en kommentar fra justisministeren, men vi har heller ikke forsøkt særlig hardt, grunnet Anundsens hang til å ikke stille i debatter eller kommentere enkeltsaker de siste ukene.

LES OGSÅ: Fordel Krekar