BREAKING: Justisminister Anders Anundsens søkehistorikk

Justisminister Anders Anundsen har vært i hardt vær de siste dagene, og fredag ettermiddag skal Frp-politikeren grilles om asylbarn-saken av kontrollkomiteen på Stortinget. De siste ukene har Anundsen også vært i hardt vær grunnet Mullah Krekar-saken og regjeringens forslag om nasjonalt tiggeforbud. NATT&DAG har sammen med vaktbikkjenes lolcat @kronikk140 fått tilgang til det som skal være justisminister Anders Anundsens søkehistorikk (Kvasir) fra de siste dagene, og presenterer den her uten ytterligere kommentar. * orsen se ut som om man jobber * hvor er italia * burger bilder * rett's stat 101 * alternativ fremstilling av norsk statsforfattningsrett * jenni klenge * yenne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X