Vrangforestilling: – Knudi Nærum kom helt til Østre bydel for å se Peer med skarre-r

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets beste scenekunst her. Hvorfor har vi nominert PEER!? – Kanskje foratte selv om utgangspunktet var galt, ble resultatet orginalt. Hva kjennetegner Stavangers scenekunstmiljø? –  Godt, men lite. Akksom et snitt. Vi har også nominert Kjersti Horns Hamlet og 1814 En western fra vidda i samme kategori. Hvem av disse burde ikke vært nominert? – Det gleder oss - i lag med begge - at være nominert. Det gleder oss desto mer at kategorien er friteater-dominert. Hvem har vi glemt? Hvem BURDE vært nominert til årets scenekunst, og hvorfor? –  Den Grønnkledde on […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.