Vrangforestilling: – Knudi Nærum kom helt til Østre bydel for å se Peer med skarre-r

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets beste scenekunst her. Hvorfor har vi nominert PEER!? – Kanskje foratte selv om utgangspunktet var galt, ble resultatet orginalt. Hva kjennetegner Stavangers scenekunstmiljø? –  Godt, men lite. Akksom et snitt. Vi har også nominert Kjersti Horns Hamlet og 1814 En western fra vidda i samme kategori. Hvem av disse burde ikke vært nominert? – Det gleder oss - i lag med begge - at være nominert. Det gleder oss desto mer at kategorien er friteater-dominert. Hvem har vi glemt? Hvem BURDE vært nominert til årets scenekunst, og hvorfor? –  Den Grønnkledde on […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X