Vinnere Stavangerprisen 2014

Årets navn Hanne Mugaas Årets utested Bøker&Børst Årets klubbkonsept Unauthorized Årets Kunst Torbjørn Rødland - The Yellow Shell - Kunsthall Stavanger Årets restaurant Døgnvill Årets scenekunst Peer! Årets arrangement What's Brewing Årets konsert Slutface Takk til alle som stemte! Les også: mer om de nominerte til Stavangerprisen 2014. Husk! Neste helg er det duket for Osloprisen på Rockefeller og i kveld går Trondheimprisen av stabelen.    

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X