Vinnere av Osloprisen 2014

Årets film Mot Naturen Årets konsert Nils Bech Årets Restaurant Ylajali Årets bok Anna Kleiva - Vårar Seinare Årets arrangement Oslo Art Weekend Årets kunst Photographs - Tom Sandberg - OSL Contemporary Årets klubbkonsept Full pupp Årets stemme Gatejuristen Årets scenekunst Svanhild, Grusomhetens teater Årets utested Kunstnernes Hus Bar & Restaurant Årets skive Store P Årets navn Ingeborg Selnes Takk til alle som har stemt! Les også: Vinnerne av Bergenprisen, Trondheimprisen og Stavangerprisen 2014. 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X