Ukas High Five: Martin Beyer Olsen og humorfestivalen Crap Åppå Park

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Martin Beyer Olsen er kjent fra flere P3-programmer, TV-programmet «Beyer og Berrum» sammen med Lars Berrum og som medarrangør for humorfestivalen Crap Åppå Park, som startet tirsdag med den amerikanske komistjernen Reggie Watts som førstemann ut. Gratulerer med trekkplaster Reggie Watts! Han presenteres av dere som impro-artist, komisk beatboxer, og loop-pedal-arbeider. En slags herlig blanding av Jan-Paul Brekke, Stian Blipp og Jarle Bernhoft? – Ja, bare at han har knuste briller, sleevetattoos og akademisk utdannelse. Og: tusen takk! Som trekkplaster gjorde han jobben i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.