Ukas High Five: Martin Beyer Olsen og humorfestivalen Crap Åppå Park

Hver uke high fiver NATT&DAG noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Martin Beyer Olsen er kjent fra flere P3-programmer, TV-programmet «Beyer og Berrum» sammen med Lars Berrum og som medarrangør for humorfestivalen Crap Åppå Park, som startet tirsdag med den amerikanske komistjernen Reggie Watts som førstemann ut. Gratulerer med trekkplaster Reggie Watts! Han presenteres av dere som impro-artist, komisk beatboxer, og loop-pedal-arbeider. En slags herlig blanding av Jan-Paul Brekke, Stian Blipp og Jarle Bernhoft? – Ja, bare at han har knuste briller, sleevetattoos og akademisk utdannelse. Og: tusen takk! Som trekkplaster gjorde han jobben i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X