Tale Kjøs: – Det har oppstått en fryktkultur mellom deler av utelivet og skjenkekontrollen

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets beste utested her. Vinn billetter til Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her!  Hva preger utelivs-Oslo? –  Oslos uteliv preges av mye god kultur om dagen, med kunst, konserter, mat, drikke og klubb og det blir spennende å se hvordan dette utvikles fremover. Hvorfor er dere nominert?  –  Hvorfor vi er nominert vet nok NATT&DAG bedre enn meg, men jeg håper og tror at det er fordi vi har klart å ta et av Oslos fineste steder tilbake til Husets kjernepublikum; kunstnerne og alle de som ønsker å ha mer kunst i hverdagen sin. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X