Smil & Gift møter Hege Storhaug

[6] Folk flest anser Human Rights Service som nettrollenes talsmenn. Tror du oppegående, innvandringskritiske mennesker holder kjeft i frykt for å assosieres med din organisasjon? – Jeg kan ikke bestemme hvem som støtter meg, men meningsmålingene viser at vi har folket i ryggen. [6] Kunne dere hatt mer reell makt dersom personer i maktposisjoner var villige til å assosieres med dere? – Skal du prøve å fortelle meg at vi ikke har innflytelse? Kan du vise meg den organisasjonen innen vårt felt som har fått inn realpolitikk i både Stoltenberg-regjeringens og Solberg-regjeringens plattform? Hva som foregår i ulike komiteer og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X