Smil & Gift møter Hege Storhaug

[6] Folk flest anser Human Rights Service som nettrollenes talsmenn. Tror du oppegående, innvandringskritiske mennesker holder kjeft i frykt for å assosieres med din organisasjon? – Jeg kan ikke bestemme hvem som støtter meg, men meningsmålingene viser at vi har folket i ryggen. [6] Kunne dere hatt mer reell makt dersom personer i maktposisjoner var villige til å assosieres med dere? – Skal du prøve å fortelle meg at vi ikke har innflytelse? Kan du vise meg den organisasjonen innen vårt felt som har fått inn realpolitikk i både Stoltenberg-regjeringens og Solberg-regjeringens plattform? Hva som foregår i ulike komiteer og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.