Max mot monarkiet: PEGIDA-Hermansens ukjente Twitter-fortid

Før Max Hermansen arrangerte marsjer mot islam i Oslo førte han sitt eget private korstog på Twitter – mot monarkiet.

b
a

Hermansen hadde tilsynelatende lagt Twitter-karrieren på hylla 3. juni i fjor, men har tatt opp igjen mikrobloggeriet i kjølvannet av all hurlumheien i media. Denne gangen handler tvitringen mest om ramsalt kritikk av Pegidas-motstandsfeller og historier fra virkeligheten («PEGIDA-venn til meg: Hei, og takk for ditt engasjement. Jeg tror du har store deler av folket med deg. «Alle» jeg snakker med støtter deg.»), men Twitter-comebacket viste at det før det var kongehuset som fikk føle Hermansens harmdirrende 140 tegn.

For å hedre den samfunnskritikeren Norge aldri fikk  har NATT&DAG samlet noen av de beste republikaner-tweetene fra Max Hermansens Twitter-konto @maxjarl.

Andre ting det er verdt å merke seg: