Max mot monarkiet: PEGIDA-Hermansens ukjente Twitter-fortid

Hermansen hadde tilsynelatende lagt Twitter-karrieren på hylla 3. juni i fjor, men har tatt opp igjen mikrobloggeriet i kjølvannet av all hurlumheien i media. Denne gangen handler tvitringen mest om ramsalt kritikk av Pegidas-motstandsfeller og historier fra virkeligheten («PEGIDA-venn til meg: Hei, og takk for ditt engasjement. Jeg tror du har store deler av folket med deg. "Alle" jeg snakker med støtter deg.»), men Twitter-comebacket viste at det før det var kongehuset som fikk føle Hermansens harmdirrende 140 tegn. For å hedre den samfunnskritikeren Norge aldri fikk  har NATT&DAG samlet noen av de beste republikaner-tweetene fra Max Hermansens Twitter-konto @maxjarl. Nesten ingen velger ferieland ut […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X