Foto: Ingeborg Løvlie

Osloprisen: Vinn billetter til Årets Beste Fest!

Bli med i konkurransen om å vinne billetter til Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) på Rockefeller, såklart!  For deg som vil være helt sikker på at du får deg billett er det fortsatt mulig å kjøpe rimelige(re) billetter via Billettservice. Det er bedre og billigere enn å kjøpe billetter i døra. Det er over 900 påmeldte på Facebook-eventet, og det var stappfullt i fjor, så det lønner seg å være tidlig ute. Osloprisen er NATT&DAGs årlige prisutdeling og går av stabelen for tjuetredje gang i 2015 den 31. januar. De beste artistene, klubbene, utestedene, bøkene, filmene, stemmene, festivalene, restaurantene, kunstnerne og sceneoppsetningene skal opp på scenen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.