Oda Faremo Lindholm: – Tore Renberg og Fotballfrue bør skjerpe seg i 2015

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets stemme her. Vinn billetter til Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her!  Hvorfor er du nominert til Årets stemme? — Fordi jeg, istedet for å skrive nok en sensasjonalistisk sak i «voksenmedia» om skadelig perfeksjonsjag og usunne kroppsidealer, heller laget noe som var rettet direkte mot de som står hardest i den stormen selv; til tenåringsjentene. Tror jeg da Hvem andre burde vært nominert? — Frank Nervik og Ola Waagen. Gyldendal kaller boka di «Bullshitfilteret» for «hyperaktuell». Hvordan har du tenkt til å overgå deg selv i hyperaktualitet? — Aj aj, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X