Oda Faremo Lindholm: – Tore Renberg og Fotballfrue bør skjerpe seg i 2015

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets stemme her. Vinn billetter til Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her!  Hvorfor er du nominert til Årets stemme? — Fordi jeg, istedet for å skrive nok en sensasjonalistisk sak i «voksenmedia» om skadelig perfeksjonsjag og usunne kroppsidealer, heller laget noe som var rettet direkte mot de som står hardest i den stormen selv; til tenåringsjentene. Tror jeg da Hvem andre burde vært nominert? — Frank Nervik og Ola Waagen. Gyldendal kaller boka di «Bullshitfilteret» for «hyperaktuell». Hvordan har du tenkt til å overgå deg selv i hyperaktualitet? — Aj aj, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.