Ny singel fra Årets Beste Fest-aktuelle OMVR

Årets Beste Fest-aktuelle OMVR – eller Omar, som han vanligvis heter – har sluppet sin første single. «Hold you back» er en sjelfull og klubbete banger inspirert av folk som Donny Hathaway, Brandy og Stevie Wonder. OMVR har nettopp signert platekontrakt med Universal Music Norge, og var på NATT&DAGs liste over artister du burde holde øye med i 2015. – Den musikalske retningen jeg har valgt kan beskrives som en blanding av gammel og ny inspirasjon. Litt club, litt soul, litt pop og litt krydder, forteller Omar selv. OMVR er plukket ut til å opptre på By:Larm, men den første muligheten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X