Ny singel fra Årets Beste Fest-aktuelle OMVR

Litt club, litt soul, litt pop og litt krydder.

b
a

Årets Beste Fest-aktuelle OMVR – eller Omar, som han vanligvis heter – har sluppet sin første single. «Hold you back» er en sjelfull og klubbete banger inspirert av folk som Donny Hathaway, Brandy og Stevie Wonder. OMVR har nettopp signert platekontrakt med Universal Music Norge, og var på NATT&DAGs liste over artister du burde holde øye med i 2015.

– Den musikalske retningen jeg har valgt kan beskrives som en blanding av gammel og ny inspirasjon. Litt club, litt soul, litt pop og litt krydder, forteller Omar selv.

OMVR er plukket ut til å opptre på By:Larm, men den første muligheten til å se OMVR er altså på NATT&DAGs årlige prisutdeling Osloprisen. EARLYBIRD-billetter til Årets Beste Fest er fortsatt tilgjengelig på Billettservice. Det er billigere, bedre og … billigere enn å kjøpe billetter i døra. Det er søkkmange påmeldte på Facebook-eventet, og det var stappfullt i fjor, så det er lurt å være tidlig ute.