Morten Traavik: – Nord-Koreanske barn er bedre i norsk enn de fleste norske rappere

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets scenekunst her. Hvorfor er Kardemomyang nominert til Årets scenekunst i Bergen? – Jeg håper det er fordi den har skapt genuin nysgjerrighet, engasjement, ergrelse og begeistring i sin samtid i en grad som samfunnskommenterende kunst litt for sjelden klarer. Hvordan taklet de Nord-Koreanske barna ordlyden i det norske språk? – Bedre enn de fleste norske rappere. Lars Vaulars manglende kj-lyd, for eksempel, ristet de bare på hodet over. Du har blitt mye kritisert for forestillingen din. Historiker i Civita, Bård Larsen, uttalte til Aftenposten at du var «utrolig god til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.