Morten Traavik: – Nord-Koreanske barn er bedre i norsk enn de fleste norske rappere

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets scenekunst her. Hvorfor er Kardemomyang nominert til Årets scenekunst i Bergen? – Jeg håper det er fordi den har skapt genuin nysgjerrighet, engasjement, ergrelse og begeistring i sin samtid i en grad som samfunnskommenterende kunst litt for sjelden klarer. Hvordan taklet de Nord-Koreanske barna ordlyden i det norske språk? – Bedre enn de fleste norske rappere. Lars Vaulars manglende kj-lyd, for eksempel, ristet de bare på hodet over. Du har blitt mye kritisert for forestillingen din. Historiker i Civita, Bård Larsen, uttalte til Aftenposten at du var «utrolig god til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X