Lina Viste Grønli: – Litt for mange prosjekter starter nu

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets beste kunst her. Meld deg på Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her! Hvorfor er Tinging nominert til årets beste kunst? – Noen i juryen husket seg tilbake til mars 2014. Hva preger kunst-Oslo etter din mening? – En hemningsløs, priviligert og intern boble som også kommer seg ut i verden. Og hvordan mener du det står til med rekrutteringen av unge kunstnere? – Jeg har ikke bodd i Oslo på flere år så er nok ikke skikket til å vurdere dette, men det virker som de unge klarer å rekruttere hverandre ganske bra. Nybrottsarbeid og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X