Lesbian Tendencies: – Creed all the way!

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt her. Hvorfor fortjener Lesbian Tendencies å vinne? – Fordi Fella dette året har finansiert sertifikatet med spillejobben våre. Fordi Theo Pharris er en dårlig taper - det forøvrig Fella også, men han har fått et større hjerte etter at han ble far. Ikke spesielt gode grunner noen av de overnevnte, men hvis vi vinner får verden endelig se vår visuelt ektreme merch-idé. Hva er det beste med Trondheim? – Det må du nesten spørre dama di om … Haha. Bortsett fra det så er det de uante mulighetene til å cruise rundt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X