Lene Therese Teigen: – Kjærligheten må oppleves. Vi skal jo allikevel dø

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets Scenekunst her. Hvorfor er Medealand nominert til Årets Scenekunst i Bergen? – I Medealand var det en gjeng med fantastiske skuespillere med Ida Cecilie Klem som Medea og Ane Skumsvoll som gudinne-psykiater i spissen. Men det var hele ensemblet som i fellesskap gjorde forestillingen verdig en nominasjon. De samarbeidet veldig bra og gjorde forestillingen ny hver kveld - det merket nok publikum! Så hadde vi et magisk scenerom skapt av Åse Hegrenes og en veldig kul tekst der den klassiske Medeamyten møtte samtiden med psykiatri og solbriller. Og mye bra musikk. Hvem andre BURDE vært nominert […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X