Kommentar: NRKs halvhjertede satsing på humor

I går startet «NRKs nye humorsatsing» Latter Live, hvor seeren «får være med Norges morsomste standupkomikere både på og bak scenen på Latter på Aker Brygge». Første episode viste oss dette: Stian Blipp fortsatt kan gjøre utrolige ting med munnen – bortsett fra å være morsom; Cecilie Steinmann Nees er fortsatt en blanding av Linn Skåber og Hege Schøyen; og tidligere verdensrekordholder i stand up Hans Morten Hansen (38 timer og 16 minutter) viser at det fortsatt ikke er lengden det går ut på, men hvordan man bruker den … Haha! Antydninger til litt rølpete Latter Live-humor må man få by på. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X