Lars Petter Sveen: – Guds Barn opnar opp verda og litteraturen

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets bok her. Vinn billetter til Årets Beste Fest (Osloprisen etterfest) her!  Hvorfor er Guds barn nominert til Årets bok? – Vel, eg trur det er fordi det er ei god bok. Og så er den med på å representere noko nytt i norsk litteratur. Eg er kanskje ein del av ein generasjon som har trua på dei store fortellingane, og som ønskjer å ta i bruk heile verktøyskassa når vi skriv. Guds barn er eit steg vekk frå bøker i lukka rom med få karakterar og psykologisk realisme. Guds barn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X