Julie & Jimmy Go Dogging: Nachspiel hele dagen

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til Årets Kunst her. Hvorfor er «Julie & Jimmy go dogging» nominert til årets kunst? – Utstillingen var en vitamininnsprøyting for kunstmiljøet. Få utstillinger tør å skeie ut som Jimmy og Julie gjorde her, og den hadde en helt annen form enn det som ofte blir vist. De to hadde aldri jobbet sammen før, og det endte opp med noen ingen hadde sett for seg. Dem selv inkludert. Kunstnerne passet godt sammen som personer og matchet utstillingen. «Julie og Jimmy go dogging» var lekende og morsom, ikke teoritung, men mer «in your […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X