Hvem skal du holde øye med i 2015? ​

Kenneth Engebretsen Landets eneste ekte rapper. Det er lett å undervurdere Kenneth Engebretsen, men om du gjør det er du idiot. Kenneth er kanskje en marginal rapper, men han er en viktig stemme, og en rapper med et ekte budskap. Han forteller om rus og utenforskap på en ærlig og troverdig måte. Å heie på Kenneth er som å heie på alle ignorerte østkant-ungdommer på en gang, for hvis han får det til, kan de få det til. NATT&DAG aner ikke hva han driver med i studioet på Ekeberg, men mystiske, musikalske drypp og bilder av Jan Bøhler gjør at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X