Foto:

Motgift: – Hege Storhaug raser mot norsk presse etter Paris-terror

– Jeg fikk akkurat melding fra Paris …  HERREGUD! Utropet kommer fra informasjonsleder i den innvandringskritiske organisasjonen Human Rights Service, Hege Storhaug, og refererer naturligvis til angrepet på den franske satireavisen Charlie Hebdo i Paris onsdag formiddag. 12 mennesker er i skrivende stund bekreftet drept, blant dem flere avistegnere og sjefredaktøren, Stéphane Charbonnier. «Vi har hevnet profeten Muhammed. Charlie Hebdo er død» skal en av de tre gjerningsmennene ha ropt, med referanse til at magasinet flere ganger har trykket karikaturtegninger av den islamske profeten. Storhaug er en av landets markante og kontroversielle islamkritikere, og i et Smil & Gift-intervju i januarutgaven […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.