Foto:

Motgift: – Hege Storhaug raser mot norsk presse etter Paris-terror

– Jeg fikk akkurat melding fra Paris …  HERREGUD! Utropet kommer fra informasjonsleder i den innvandringskritiske organisasjonen Human Rights Service, Hege Storhaug, og refererer naturligvis til angrepet på den franske satireavisen Charlie Hebdo i Paris onsdag formiddag. 12 mennesker er i skrivende stund bekreftet drept, blant dem flere avistegnere og sjefredaktøren, Stéphane Charbonnier. «Vi har hevnet profeten Muhammed. Charlie Hebdo er død» skal en av de tre gjerningsmennene ha ropt, med referanse til at magasinet flere ganger har trykket karikaturtegninger av den islamske profeten. Storhaug er en av landets markante og kontroversielle islamkritikere, og i et Smil & Gift-intervju i januarutgaven […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X