Galleriet VI VII gjenåpner! (igjen)

VI, VII var galleriet som stakk av med fjorårets pris for beste kunst i Oslo. I tillegg til nasjonal suksess, har galleriet på bemerkelsesverdig kort tid gjort seg gjeldene internasjonalt med deltagelse på store kunstmesser som Basel, Frieze og FIAC. Nå gjenåpner de i nye lokaler tilhørende Oslo Rådhus. Med blanke ark og tegnestifter som bakteppe, slo vi av en prat med den sympatiske kunstneren, skribenten, kuratoren og gallerieieren, Esperanza Rosales. Hei Esperanza. Takk for sist! Dere er igjen på flyttefot. Hvorfor det? – I våre øyne var det på tide. Det var så mange utfordringer med det forrige lokalet. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X