Frode Saugestad: – En tåpelig debatt om menns seksuelle tanker om kvinner

Les begrunnelsen for nominasjonen og stem på din favoritt til årets arrangement her.   Meld deg på Årets Beste Fest her!  Hvorfor er Norsk-amerikansk litteraturfestival nominert til årets beste arrangement? – Det sier seg jo selv. Strålende forfattere, kritikere og redaktører helt gratis tre dager til ende. Det ble ikke gjort mye markedsføring i forkant av arrangementet. Hvorfor ikke? – Vi har fulle hus uansett, og da prioriterer vi heller å bruke pengene våre på flere gjester fra USA. Hva husker du best fra årets arrangement? – Det må vel være den intense samtalen om livet og litteraturen mellom Karl Ove Knausgård og James […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.