Filmene du må se i januar

To stjerneregissører er kinoaktuelle, Kunstnernes Hus viser fortsatt Chris Marker-utstillingen, og i Tromsø er det på sedvanlig vis duket for festival. Her er fem filmhøydepunkter i januar: Mr. Turner Mike Leighs Mr. Turner har allerede gjort stor suksess i Cannes, hvor Timothy Spall stakk av med prisen for årets hovedrolle i 2014 for rollen som J.M.W. Turner. Historien om den eksentriske, britiske nasjonalikonmaleren er historien om en svært sammensatt mann. En maler som på den ene siden malte vanvittig vakre malerier (og da gjerne av skip), men som på den andre siden var en snodig brumlebass som fungerte heller dårlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X