– Det er fint at Fotballfrue legger seg flat, selv om hun er helt flat fra før

Verden vil bedras! Og blir bedratt til gangs. Hver søndag blir vi lurt opp i stry av NRK til å tro at de alliertes glidefly  hadde okergule – og ikke sennepsgule – striper, og på kino vil Morten Tyldum lure oss til å tro at «Å, du må være den kjente matematikeren, Alan Turing» er 40-tallsjargong og ikke slapt manushåndverk. Det toppet seg allikevel denne uken, da det ble avslørt at Fotballfruens ektemann, Lars Kristian Eriksen, har kommentert under falskt navn på konas blogg. Eriksen skal blant annet ha utgitt seg for å være lege og enkelte hevder han skal ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X